Tens un dubte? Escriu-nos, estem a la teva disposició!


    En enviar aquest formulari, acceptes la nostra política de protecció de dades que has llegit a la part inferior de la pàgina. *

    Has de saber que ... Alguns dispositius mòbils poden presentar problemes amb el codi antispam. Si és el teu cas prova des d'un altre dispositiu (PC) o envia'ns un missatge privat a info@actitudw242.com o a través de les xarxes socials: (enllaços a xarxes Twitter i Facebook). Disculpa les molèsties.

    POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:De conformitat amb la normativa vigent en Protecció de Dades, s'informa als usuaris que les dades de caràcter personal que facilitin mitjançant correu electrònic, enviats a través de formularis web, àrees privades o per qualsevol altre mitjà ubicat en aquest lloc web seran incorporades a sistema de tractament titularitat de la "Associació per a fomentar de la màgia Actitud W242" (en endavant, Actitud W242) i domicili social situat a l'Hospitalet amb la finalitat de gestionar, administrar, ampliar i millorar els serveis prestats, així com per enviar per mitjans tradicionals i electrònics informació tècnica, operativa i comercial sobre productes i serveis que puguin resultar d'interès als usuaris. En compliment amb la normativa vigent, Actitud W242 informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb les finalitats indicades. Mentre els / les usuaris / es no ens comuniquin el contrari, entendrem que les dades no han estat modificades, que es comprometen a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades. Actitud W242 informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, limitada, adequada, pertinent, exacta i actualitzada. És per això que Actitud W242 es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que confereix la normativa vigent en Protecció de Dades, els usuaris podran exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació de tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per el tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal més amunt referenciada o al correu electrònic info@actitudw242.com. Els usuaris podran dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar les reclamacions que considerin oportunes. Amb l'enviament del formulari de recollida de dades dels usuaris accepten la política de privacitat d'Actitud W242.