IMG_formacio

Taller teòric pràctic en el què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.

El taller es compon de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el componen i la presentació d’un efecte per parț de cada parella participant.

Taller en català i castellà. Durada: 2h.

Cal participar en parelles formades per un adult i un infant. Edat recomanada a partir de 8 anys. Apunts i material necessari inclòs en el preu.

Dissabte, 22 d'octubre, a les 11 hores

Docents:Membres de la companyia "Un mago en tu vida" i professors dels cursos desenvolupats per l’Associació a l’Escola de màgia de l’Hospitalet - MagiaLH.

Acció formativa magistral impartida per Paco Agrado,un dels mags de prop més premiats en els darrers anys i un habitual de la programació teatral a Madrid.

La conferència es titula “Primeros de abril” i és la picada d’ullet d’en Paco al seu propi espectacle El último domingo de marzo.

En aquesta conferència, dirigida a mags i magues,Paco explica com es va gestar l’espectacle que haurem pogut gaudir el dia anterior, aprendre les interioritats d’alguns dels jocs d’aquest mateix espectacle així com una discussió sobre la dramatúrgia, el desenvolupament d’actes màgics i del procès de treballar amb un director de teatre en un show de màgia de prop.

Conferència en castellà.

Accés exclusiu membres de l’Escola de màgia de L’Hospitalet MàgiaLH, de l’associació Actitud W242 i de la comunitat màgica amb entrada.

Data: Dissabte, 22 d'octubre, a les 17 hores

Ets mag/a i t’agradaria assistir-hi? Contacta fent clic aquí

info+entrades
tictac_taller_familia
info+entrades
confe_publi