IMG_formacio

Taller teòric pràctic en el què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.

El taller es compon de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el componen i la presentació d’un efecte per cada parella participant.

Taller en català i castellà. Durada: 2h.

Cal participar en parelles formades per un adult i un infant. Edat recomanada a partir de 8 anys. Apunts i material necessari inclòs en el preu.

Dissabte 24 d'Octubre a les 11:00h

Docents:Membres de la companyia "Un mago en tu vida" i professors dels cursos desenvolupats per l’Associació a l’Escola de màgia de l’Hospitalet - MagiaLH.

Acció formativa magistral impartida per en Luis Olmedo, un dels més prometedors mags de la nova generació d'il·lusionistes d'Espanya.

Aquest malagueny de reconegut prestigi ha obtingut, entre altres, els següents reconeixements: 1er premi del Congrés Nacional 2019 en la categoria de Micromàgia; 1er premi Memorial Ascanio 2016; 2on premi Flasoma Uruguay 2015 en la categoria de Cartomàgia; 2on premi Congrés Nacional 2014 en la categoria de Cartomàgia; Artista en el Magic Castle de Los Ángeles (USA)

Conferència en castellà.

Accés exclusiu membres de l’Escola de màgia de L’Hospitalet MàgiaLH, de l’associació Actitud W242 i de la comunitat màgica amb entrada.

Data: Dissabte 24 d'Octubre a les 17:00h

Ets mag/a i t’agradaria assistir-hi? Contacta fent clic aquí

info+entrades
tictac_taller_familia
info+entrades
tictac_olmedo_confe