IMG_formacio

Taller teòric pràctic en el que es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.

El taller es composa de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el composen i la presentació d’un efecte per cada parella participant. Taller en català i castellà. Durada: 2h. Cal participar en parelles formades per un adult i un infant. Edat recomanada a partir de 8 anys. Apunts i material necessari inclòs en el preu.

Dissabte 20 de maig del 2017 a les 11:00h

Docents: Jordi Sain i Xavi Garcia, membres de la companyia "Un mago en tu vida" i professors dels cursos desenvolupats per l’Associació.

Conferencia magistral impartida per un mag de reconegut prestigi internacional. Des dels seus inicis al Llantiol als anys 80, influenciat pels reconeguts mags de l’epoca i sobretot per la figura d’Arturo d’Ascanio, Gabriel Pareras va iniciar un camí ascendent que l'ha convertit en una personalitat influent de l'il·lusionisme de prop mundial. La seva evolució professional principalment centrada en l’estudi i la docència ha cristal·litzat en un mag que advoca per la ficció i treballa sobre ella.

Gabi Pareras ens convida a la recerca d'una màgia de la mirada, de la mirada de l'espectador, complint així amb la fonamental premissa del mestre Ascanio: que l'espectador tingui la sensació d'haver-ho vist tot. En definitiva, una màgia que es deixa mirar.

Conferencia en castellà. Durada: 2h. Accés exclusiu membres de la l’associació i de la comunitat màgica amb invitació.

Data: Dissabte 20 de maig del 2017 de 17:00h a 19:00h

Ets mag/a i t’agradaria assistir-hi? Contacta fent click aqui

info+entrades
info+entrades