IMG_edicio22

Des de l’abril de 2016 el Centre Cultural Sant Josep i “l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242” col·laboren en la difusió de la màgia en la ciutat. Fruit d’aquest treball, ha sorgit una comunitat d’aficionats per la màgia amb molta força i energia per desenvolupar grans projectes.

La sisena edició del TrèvoLH és un clar exemple, l’edició 2022 del Festival de màgia de prop de la ciutat va esdevenir un èxit de públic i d’implicació de la comunitat màgica per fer possible aquest nou repte. Tot oferint espectacles i formació en un moment concret i en un espai únic de la ciutat.

A continuació teniu un petit recull gràfic de l’esdevenir del festival:

Gala MÀGIALH


Espectacle: “Con trampa y cartón" de Isaac Jurado.

Espectacle: “Peresonal” de Pere Rafart.

Espectacle: “El último domingo de Marzo” de Paco Agrado.

Espectacle: “Apertura” de Juan Colás.

Cooperació.

A més, la màgia del festival va viatjar fins a Hondures, ja que la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles del TrèvolH 2022 ha finançat projectes de l’ONGD Acció solidària i logística (ASL). La recaptació s’ha destinat a col•laborar en el finançament del projecte que te per finalitat garantir el dret a la salut de la població usuària del Centro de Salud El Sauce del municipi de Villanueva, a Hondures..

Els destinataris finals seran prop de 5000 habitants de nou poblacions rurals del municipi de Villanueva, amb especial èmfasi en la infància i les dones gestants. Per aconseguir-ho, el projecte pretén rehabilitar i ampliar la infraestructura del centre de salut El Sauce, creant noves àrees per oferir serveis sanitaris que actualment no disposen d’espai (atenció a la dona embarassada, atenció neonatal i pediàtrica, odontologia i atenció a malalties infeccioses).

Així mateix, es dotarà al centre d’equipament mèdic com lliteres, bàscula i mesurador per nadons, cadira odontològica, etc. i també s’adquirirà mobiliari per les noves àrees, tals com cadires, escriptoris, arxius i prestatgeries.

La màgia del TrèvoLH va viatjar fins a Hondures per omplir-lo d’il·lusió.

*(descomptant impostos i comissions de la plataforma de venta on-line)

Aparició en mitjans audiovisuals