IMG_som


Des de l’abril de 2016 l’associació per al foment de la màgia Actitud W242 desenvolupa un curs d’iniciació a la màgia amb cartes en un espai especial, el Centre Cultural Sant Josep. Es tracta d’una associació petita, única i amb un segell diferencial, ens pots conèixer en: www.actitudw242.com

Fruit del treball desenvolupat en aquest temps i de les sinergies amb el CC Sant Josep, ha sorgit una comunitat màgica amb empenta i energia per desenvolupar projectes ambiciosos però realistes.

A l'octubre, el teatre del Centre Cultural Sant Josep es transforma temporalment en un espai únic dissenyat per gaudir de la màgia de prop en la seva màxima expressió. Un espai singular per a que un reduït aforament pugui gaudir d’espectacles de petit format.

TrèvoLH és el Festival de màgia de prop de la ciutat de L’Hospitalet i ofereix espectacles i formació d’aquest art en un moment concret i en un espai únic de la ciutat. Molts/es són el “culpables” de poder gaudir d’aquest festival i des d’aquí els volem agrair la seva incansable energia en pro de la màgia de prop. Infinites gràcies!!!