IMG_som


Des de l’abril de 2016 l’associació per al foment de la màgia Actitud W242 desenvolupa un curs d’iniciació a la màgia amb cartes en un espai especial, el Centre Cultural Sant Josep. Es tracta d’una associació petita, única i amb un segell diferencial, ens pots conèixer en: www.actitudw242.com

Fruit del treball desenvolupat en aquest temps i de les sinergies amb el CC Sant Josep, ha sorgit una comunitat màgica amb empenta i energia per desenvolupar projectes ambiciosos però realistes.

Al maig, el teatre del Centre Cultural Sant Josep es transforma temporalment en un espai únic dissenyat per gaudir de la màgia de prop en la seva màxima expressió. Un espai singular per a que un reduït aforament pugui gaudir d’espectacles de petit format.

TrèvoLH és el Festival de màgia de prop de la ciutat de L’Hospitalet i ofereix espectacles i formació d’aquest art en un moment concret i en un espai únic de la ciutat. Molts/es són el “culpables” de poder gaudir d’aquest festival i des d’aquí els volem agrair la seva incansable energia en pro de la màgia de prop. Infinites gràcies!!!

som_logoLH
som_cc_santjosep
som_logo_acw242