edicio_2k17

Des de l’abril de 2016 “l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242” desenvolupa un curs d’iniciació a la màgia amb cartes en el Centre Cultural Sant Josep. Fruit del treball desenvolupat en aquest temps, ha sorgit una comunitat d’aficionats per la màgia amb empenta i energia per desenvolupar projectes ambiciosos però realistes. Les “Sessions màgiques” realitzades al final de cada trimestre en son un clar exemple d’implicació, passió i èxit.

L’edició 2017 del Festival de màgia de prop de la ciutat de L’Hospitalet va esdevenir un èxit de públic i d’implicació de la comunitat màgica de la ciutat per fer possible aquest nou projecte. Tot oferint espectacles i formació en un moment concret i en un espai únic de la ciutat. A continuació teniu un petit recull gràfic de l’esdevenir del festival:

Gales de màgia i Espectacle: “22 Centímetros” de la companyia “Un mago en tu vida”.

Taller: Màgia en família

Conferencia de Gabi Pareras

Cooperació.

A més, la màgia del festival va viatjar fins al Senegal, ja que la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles del TrèvolH 2017 ha finançat projectes de l’Associació de Cooperació Fallou ONGD. La recaptació s’ha destinat a col•laborar en el finançament del projecte de canalització de l’aigua de l'Escola de Niemenike, a la comunitat rural de Dialakoto, al Senegal.

*(descomptant impostos i comissions de les plataformes de venta digital)

Després de construir el mur perimetral de l'escola en 2015, i implementar un sistema fotovoltaic d'energia elèctrica en el 2016, durant el 2017 l’Associació de Cooperació Fallou ONGD ha concentrat els esforços del seu Departament Educatiu en aconseguir el finançament per instal•lar un sistema de bombament i canalització d'aigua per garantir l'abastament dels lavabos del centre escolar. Per això han aprofundit 5 metres més el pou ja existent per assegurar el subministrament constant i han instal•lat una bomba extractora, i han canalitzat l’aigua 50m fins als lavabos.

Aparició en mitjans audiovisuals.