IMG_coope

L’Associació per al foment de la màgia Actitud W242, coorganitzadora del festival, destinarà la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles del TrèvolH 2022 a finançar el projecte de cooperació al desenvolupament de l’ONGD Acció solidària i logística (ASL) que te per finalitat garantir el dret a la salut de la població usuària del Centro de Salud El Sauce del municipi de Villanueva, a Hondures.

Els destinataris finals seran prop de 5000 habitants de nou poblacions rurals del municipi de Villanueva, amb especial èmfasi en la infància i les dones gestants. Per aconseguir-ho, el projecte pretén rehabilitar i ampliar la infraestructura del centre de salut El Sauce, creant noves àrees per oferir serveis sanitaris que actualment no disposen d’espai (atenció a la dona embarassada, atenció neonatal i pediàtrica, odontologia i atenció a malalties infeccioses)..

Així mateix, es dotarà al centre d’equipament mèdic com lliteres, bàscula i mesurador per nadons, cadira odontològica, etc. i també s’adquirirà mobiliari per les noves àrees, tals com cadires, escriptoris, arxius i prestatgeries.

Gràcies a la col·laboració del soci local, l'Ajuntament de Villanueva, la sostenibilitat del projecte està garantida, ja que juntament amb la Secretaria de Salut, s'encarregaran del manteniment de les instal·lacions, del pagament de salaris del personal i els proporcionaran material sanitari bàsic, com fan actualment.

Podeu conèixer Acció solidària i logística en profunditat visitant: https://www.asl.ong/

*(descomptant impostos i comissions de les plataformes de venta digital)