IMG_coope

L’Associació per al foment de la màgia Actitud W242, coorganitzadora del festival, destinarà la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles del TrèvolH 2017 a finançar projectes de l’Associació de Cooperació Fallou ONGD. La recaptació es destinarà a col•laborar en el finançament del projecte de canalització de l’aigua de l'Escola de Niemenike, a la comunitat rural de Dialakoto, al Senegal.

Després de construir el mur perimetral de l'escola en 2015, i implementar un sistema fotovoltaic d'energia elèctrica en el 2016, durant el 2017 l’Associació de Cooperació Fallou ONGD concentra els esforços del seu Departament Educatiu en aconseguir el finançament per instal•lar un sistema de bombament i canalització d'aigua per garantir l'abastament dels lavabos del centre escolar. Per a això és necessari aprofundir 5 metres més el pou ja existent per assegurar el subministrament constant, instal•lar una bomba extractora, i canalitzar l’aigua 50m fins als lavabos.

Si a més de col•laborar en el projecte amb la vostra entrada al Festival TrèvolH ho voleu fer directament a l’Associació de Cooperació Fallou ONGD, ho podeu fer a la seva web.

Logo_Fallou_180

Merci Beaucoup!!!

Africa Rumbambam!!!*(descomptant impostos i comissions de les plataformes de venta digital)