IMG_coope

L’Associació per al foment de la màgia Actitud W242, coorganitzadora del festival, destinarà la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles del TrèvolH 2018 a finançar un projecte de l’ONGD AGERMANAMENT SENSE FRONTERES. La recaptació es destinarà a col•laborar en el finançament de “La casa de la cultura de Lobé” a Kribi (Camerun).

El projecte d’Agermanament sense Fronteres és una Casa de la Cultura, amb biblioteca, espai per a l'estudi i pels actes culturals que doni servei a tots el jovent de la zona. Esdevindrà una eina de desenvolupament cultural, amb una forta incidència en la formació de les nenes, nens i joves que avui no disposen d'espais adients. Especial rellevància tindrà assegurar la igualtat entre nenes i nens, tant en els continguts, que potenciaran la igualtat, com en el control presencial que es situï en el cinquanta per cent de participació de cada sexe.

Complementàriament serà també un centre d’informació per les associacions de dones, on es farà des d’informació general sanitària, fins a campanyes contra la SIDA i l’Alcoholisme, i lluitar per la seva eradicació. Aquesta part de formació en vers les dones contempla una forta presència de formació de gènere en la defensa dels drets de les dones per fomentar la igualtat de sexes.

El teatre, el circ i la màgia formaran part de les activitats que es duran a terme en al centre. A les imatges podeu veure una trobada de les nenes i nens amb el conta contes camerunès Inongo-vi-makomé.

Casa Cultur LOBE
biblioteca_765

Podeu conèixer tot el treball que desenvolupa Agermanament sense Fronteres al seu web.

*(descomptant impostos i comissions de les plataformes de venta digital)