IMG_edicio18

Des de l’abril de 2016 el Centre Cultural Sant Josep i “l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242” col·laboren en la difusió de la màgia en la ciutat. Fruit d’aquest treball, ha sorgit una comunitat d’aficionats per la màgia amb molta força i energia per desenvolupar grans projectes.

La segona edició del TrèvoLH és un clar exemple, l’edició 2018 del Festival de màgia de prop de la ciutat va esdevenir un èxit de públic i d’implicació de la comunitat màgica per fer possible aquest nou repte. Tot oferint espectacles i formació en un moment concret i en un espai únic de la ciutat.

A continuació teniu un petit recull gràfic de l’esdevenir del festival:

Gales de màgia i Espectacle: “22 Segundos” de la companyia “Un mago en tu vida”.

Cooperació.

A més, la màgia del festival va viatjar fins a Kribi (Camerun), ja que la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles del TrèvolH 2018 ha finançat projectes de l’ONGD AGERMANAMENT SENSE FRONTERES. La recaptació s’ha destinat a col•laborar en el finançament del projecte de “La casa de la cultura de Lobé” a Kribi (Camerun).

El projecte d’Agermanament sense Fronteres és una Casa de la Cultura, amb biblioteca, espai per a l'estudi i pels actes culturals que dona servei a tot el jovent de la zona. La Casa de la Cultura ha esdevingut una eina de desenvolupament cultural, amb una forta incidència en la formació de les nenes, nens i joves amb especial rellevància en assegurar la igualtat entre nenes i nens. Complementàriament és també un centre d’informació per les associacions de dones, on es fa des d’informació general sanitària fins a campanyes contra la SIDA i l’Alcoholisme, lluitant per la seva erradicació. La formació en perspectiva de gènere compta amb una forta presencia a la Casa de la Cultura amb l’objectiu de fomentar la igualtat i defensar els drets de les dones.

El teatre, el circ i la màgia formen part de les activitats que es duen a terme en al centre. A les imatges es poden veure una trobada de les nenes i nens amb el conta contes camerunès Inongo-vi-makomé.

Podeu conèixer tot el treball que desenvolupa Agermanament sense Fronteres al seu web.

*(descomptant impostos i comissions de les plataformes de venta digital)

Aparició en mitjans audiovisuals.