IMG_gales

Mags de l’associació per al foment de la màgia Actitud W242 ens oferiran un pessic de la seva passió per aquest art.

Quatre mags molt diferents entre ells que gaudeixen de la màgia i que només volen que vosaltres també en gaudiu. Un xou divertit, participatiu i àgil en el qual viureu la màgia a un pam dels vostres ulls.

Un espectacle dissenyat i produït per l’ocasió, simplement un espectacle únic.

Espectacle en català i castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.


Dijous 22 d'Octubre a les 19h

Artistes: Javier Clemente,Jordi Mas,Carlos Rodellar,Carlos Ruiz,Oscar Borrás,Didac Soler,Quico Brau,Miquel Dalmau i Victor Serna


L’admirat i estimat Gabriel Pareras, des dels seus inicis al Llantiol als anys 80 influenciat pels reconeguts mags de l’època i sobretot per la figura d’Arturo d’Ascanio, va iniciar un camí ascendent que el va convertir en una personalitat influent de l'il·lusionisme de prop mundial. La seva evolució professional, principalment centrada en l’estudi i la docència, va cristal·litzar en una màgia que advoca per la ficció i treballa sobre ella.

L’agost del 2020 en Gabi ens va deixar, però els seus alumnes, companys i amics volen retre’l un petit homenatge posant sobre el tapet la màgia que els va compartir.

Espectacle en català i castellà. Edat recomanada a partir de 12 anys.

Divendres, 23 d'Octubre a les 19h

Artistes: Joaquin Matas,Maga Gisell,Xavi Garcia,Jaime Martín,Israel Belchi,Sergi Vendrells,Jordi Martín,Luko Corleone i Jordi Saín


tictac_gala_alum
gabi_lh